LIVE RESULTATER                                                                                                                  Hjemmesiden til arrangøren
Linker til avis & tv rapporter

Resultater

3 meter

15. plass på Daniel med 504 poeng

Resultater forsøk

Resultater finale


10 meter

Ingen finale plass på Daniel her heller. Han endte på en 21. plass.

Finalen var et rent Tom Daley show med to av sine stup til 10 'ere ( 10, 10 , 10, 10, 10, 9,5, 9,5). 

Resultater forsøk

Resultater finale
Verdensmesterskapet for Junior 2012
 
Reisebrev fra trener Kim Jensen 


08.10

Hei alle stupvenner.
Da er 3m konkurransen til Daniel over. Daniel fikk 504 poeng og det holdt til en 15. Plass. 4 poeng unna finale plassen. Vi er veldig fornøyd med dagen selv om det ikke ble noen finale plass, og jeg vil vel si det har vært den beste serien Daniel har kjørt på 3m noen gang. Finalen ble vinnet av Jack laugher på 635 poeng. Som dere skjønner er nivået sinsykt høyt.
Nå blir det bare å finpusse på stupene han skal ha på 10 m på lørdag.

06.10

Hei alle stupvenner.
Da har vi kommet inn der vi skal bo resten av oppholdet, det var en liten nedtur da vi har blitt plassert 15 min gange vekke fra resten av Vm deltagerne og hytten vi har fått er mindre en campingvognen min :-( det er et fantastisk høyt nivå på veldig mange her. Daniel har kjørt gjennom programmene sine på 3m og 10m flere ganger nå , og det begynner å se bra ut. Selv om flere av konkurrentene gjør en salto og skru mer, ser stupene hans bra ut. Og vi jobber med de siste detaljene nå. Det er hele 38 påmeldte i 3m A gutter så daniel får en tøff oppgave på mandag!



03.10


Hei alle stupvenner.
Her er en liten situasjon rapport fra Australia og Vm jr. Etter fire dager med store søvn problemer er vi nå kommet inn i Australsk tid:-) vi har hatt et par treninger i det fantastiske anlegget her i Adelaide. Daniel har fått kjørt gjennom 3m og 10m programmene sine og det ser ganske greit ut, litt små rusk her og der som vi må prøve å få rettet på innen den 8. Oktober da han skal stupe 3m.
I morgen flytter vi til det stedet hvor vi skal bo resten av oppholdet her i Australia. Og det blir veldig spennende og vi gleder oss masse! Vi er også nå blitt kjent med selve byen Adelaide og vi tar trikk og buss hele dagen lang:-) det er gratis inne i byen:-)
Det blir veldig spennende å se hvem som kommer fra de andre landene. Jeg er mest spent på hvem Kina sender og hvem som skal ta opp kampen med Thomas Daley på Agutter tårn? Uansett forventer jeg det blir et meget høyt nivå i alle klasser og Daniel må stupe godt og opp mot sitt a
ller beste for å nå en finale! Som er ønskelig målsetting. Så de neste dagene må brukes flittig og godt!

Vil bare avslutte med at alle de ryktene som går om at de Australske folkene er verdens hyggeligste mennesker. Stemmer:-) :-)